Klik hier om naar de website van Town & Country te gaan en alle producten te kunnen zien.

Product:
Voor Town & Country wordt alleen zeer fijn katoen gebruikt. De meeste producten zijn gemaakt van 40-er garens, waardoor de dekbedsets heerlijk aanvoelen en lang mee gaan. Voor deze kwaliteit wordt de naam “percal katoen” gebruikt. Daarnaast is er voor sommige sets gekozen voor yarn dyed kwaliteit. Door deze garengeverfde techniek blijven de stoffen zeer lang hun kleur en uitstraling behouden.

De dekbedsets hebben een dubbele instopstrook en zijn 260 cm lang. De percal hoeslakens hebben een perfecte pasvorm, zijn voorzien van rondom elastiek en hebben een hoekhoogte van 30 cm. Voor de kussenslopen geldt een afmeting van 60 x 70 cm. De dessins zijn onderling goed te combineren met losse kussenslopen, lakensets, nekrollen, plaids en hoeslakens. Mede door deze complete presentatie komt dit concept uitermate goed tot zijn recht.

Alle Town & Country producten worden geproduceerd binnen Europa, onder goede omstandigheden, milieuvriendelijke omgeving en de juiste kwaliteitscontrole.

Verkoop:
Town & Country finest bedlinnen wordt verkocht aan beddenspeciaalzaken, linnenshops, lifestylewinkels en webshops. De distributie vindt plaats door Van de Weerd Bedtextiel in Veenendaal.